Feed-back på temat att vara “en perfekt förälder”

Efter min senaste workshop i Portugal fick jag uppmuntra feedback från Suzana Caldeira.

"Tack för de insikter och verktyg som du har delat med oss. Jag noterade en förändring i hur jag rör mina barn. När jag ansluter på ett sådant sätt, Jag känner mig mer medveten om inte bara de andra, men av mig själv.

Den första dagen efter workshopen var jag riktigt glad, Nu, Jag känner mig lite ledsen, som om jag sa farväl till något som har varit med mig så länge, och så länge jag tänkte att det tjänade ett syfte: Jag talar om en skyldighet beteenden som jag har haft: “För att vara och visa att jag är en perfekt mamma, även när jag inte vet vad jag ska göra”.

Nu Jag accepterar allt som kommer från detta nya beteende acceptera “att inte veta allt”, och jag känner mig ledsen med mitt gamla jag, och glad för de nya resultaten i anslutning. "